ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH 
VILLA RUSTICA
ΑΓΡΕΠΑΥΛΙΣ
Υπεύθυνος
Ελένη Ξώνα


ΤΗΛ. 6974 873433
ΚΟΝΙΤΣΑ


Πληροφορίες κρατήσεων
9:00 - 23:00
 
τιμοκατάλογος

ο ξενώνας


Ένα πανέμορφο και με ιστορικές αναφορές πολυτελές συγκρότημα, η VILLA RUSTICA, στη γραφική Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων, στην κωμόπολη που τη χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, η οροσειρά της Πίνδου, η χαράδρα του Αώου ποταμού και ο πιο καθαρός ποταμός της Ευρώπης, Βοϊδομάτης. Η θέα είναι εκπληκτική καθώς η αγρέπαυλις είναι εξολοκλήρου προσανατολισμένη προς τη χαράδρα του Αώου και την επιβλητική κορυφή της Γκαμήλας.

Το συγκρότημα, που αποτελεί έμπνευση και δημιουργία του Χρήστου και της Ελένης, περιμένει να ξεκουράσει τους επισκέπτες της περιοχής και να τους επιτρέψει να φύγουν για λίγο μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Η ονομασία του συγκροτήματος έχει προέλευση τη ρωμαϊκή περίοδο. Ως Villa Rustica την εποχή αυτή χαρακτηριζόταν οι μεγάλες αγρεπαύλεις - ο συνηθέστερος τρόπος οικονομικής οργάνωσης των επαρχιών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οι οποίες αποτελούσαν ιδιοκτησία Ρωμαίων Ευγενών ή Ελλήνων φιλορωμαίων. Οι εμπνευστές της σύγχρονης Villa Rustica, δημιούργησαν το συγκρότημα κοντά στο χώρο που ανακαλύφθηκαν τα αρχαιολογικά κατάλοιπα μιας Villa Rustica της ρωμαϊκής περιόδου.

Το αγρόκτημα «VILLA RUSTICA» απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Κόνιτσας. .

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ   6974 873433 
Hosted by Dicon.gr - Copyright © 2007 Villa Rustica- All rights reserved