ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH 
VILLA RUSTICA
ΑΓΡΕΠΑΥΛΙΣ
Υπεύθυνος
Ελένη ΞώναΤΗΛ. 6974 873433

ΚΟΝΙΤΣΑ


Πληροφορίες κρατήσεων
9:00 - 23:00
 
τιμοκατάλογος

δραστηριότητες


Η περιοχή προσφέρεται τόσο για ήσυχες δραστηριότητες όσο και για extreme outdoor activities.
Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί με τα πόδια ή με ποδήλατο στα 30 στρέμματα του αγροκτήματος ή σε επιλεγμένα μονοπάτια της περιοχής. Μπορεί επίσης κανείς να παρακολουθήσει τις εργασίες μέσα στο αγρόκτημα ή και να συμετέχει σε αυτές βοηθώντας για παράδειγμα στην διαδικασία απόσταξης αγνού τσίπουρου (πριν το δοκιμάσει).Η ίδια η περιοχή προσφέρεται και για ολιγόωρες ή ολοήμερες εκδρομές σε διαδρομές με χαρακτηριστική φυσική ομορφιά.

500m από την αγρέπαυλη υπάρχει ο πετρόχτιστος, βυζαντινός ναός της Κόκκινης Παναγιάς που είναι επισκέψιμος και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού αποδεικνύει την ύπαρξη οικισμού στην περιοχή κατά τον 14ο - 15ο αιώνα.

Μάλιστα, υπολογίζεται ότι η πρώτη αγιογραφία στο ναό χρονολογείται γύρω στο 1410. Μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά του τοπίου και να απολαύσετε
τον ίσκιο της μεγάλης βελανιδιάς που βρίσκεται λίγα μέτρα από τον ναό.


Αποδράστε λοιπόν από την καθημερινότητα κάνοντας rafting, monoraft, mountain bike, αναρρίχηση και καταρρίχηση, canyoning, κανό καγιάκ, ski, ιππασία ή παίρνοντας μέρος σε εκδρομές με 4Χ4.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να οργανώσετε αξέχαστες βραδιές στο αποστακτήριο της VILLA RUSTICA, την εποχή απόσταξης και όχι μόνο. Ο τρόπος και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του γευστικότατου ντόπιου τσίπουρου εντυπωσιάζει και αφήνει ένα άρωμα και μία γεύση παράδοσης.

Το αποστακτήριο είναι επισκέψιμο όλη τη διάρκεια του χρόνου και οι ιδιοκτήτες είναι πάντα πρόθυμοι να εξηγήσουν τα μυστικά της απόσταξης.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974 873433

Hosted by Dicon.gr - Copyright © 2007 Villa Rustica- All rights reserved